Loading map...

Luxe Koppelwoning met Privaat Zwembad

Property ID: 13723
Tenerife, 38675, Spain
1395000€ For Sale / Te Koop
Exclusive properties
  • 2943
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
Dominiek Deknock
Dominiek Deknock
Contact Agent

Description

Luxe Koppelwoning met Privaat Zwembad en Ondergrondse Parkeerplaatsen Te Koop in La Caleta de Adeje

Droomt u van een luxe woning gelegen in een pittoresk dorpje aan de zonnige Costa Adeje? Dan hebben wij de perfecte woning voor u! In La Caleta de Adeje bieden wij een ruime koppelwoning aan die al uw verwachtingen zal overtreffen. Deze woning combineert comfort, luxe en een fantastische locatie voor een superieure levensstijl.

Belangrijkste Eigenschappen

– Privaat Zwembad: Geniet van uw eigen privaat zwembad in de prachtige, zonovergoten tuin. Een ideale plek om te ontspannen en van het warme weer te genieten.
– Ondergrondse Parkeerplaatsen: U beschikt over twee ondergrondse parkeerplaatsen, waardoor uw voertuigen altijd veilig en beschermd staan.
– Uitstekende Locatie: Gelegen in La Caleta de Adeje, dicht bij de prestigieuze Golf van Costa Adeje en het bekende sportcentrum T3. De woning ligt ook in de nabijheid van verschillende exclusieve restaurants in het schilderachtige dorpje.

Indeling van de Woning

Begane Grond
– Open Living met Open Keuken: De stijlvolle, lichte open living en moderne keuken vormen het hart van de woning. De grote ramen bieden toegang tot de tuin, zodat het buitenleven gemakkelijk binnen kan worden beleefd.
– 2 Slaapkamers met gemeenschappelijke badkamer:

Eerste Verdieping
– 1 Slaapkamer met grote dressing en badkamer

Investeringsmogelijkheden

Naast het feit dat deze woning ideaal is als vaste verblijfplaats of vakantiewoning, biedt het ook uitstekende investeringsmogelijkheden. Vakantiewoningverhuur is op dit moment toegestaan en levert een hoog rendement op. Dankzij de populaire ligging en luxe voorzieningen, zijn huurders snel gevonden.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Een woning als deze in La Caleta de Adeje gaat snel, dus wacht niet te lang!

Mis deze unieke kans niet om te investeren in een droomwoning aan de prachtige Costa Adeje. Uw ideale leven in een luxe koppelwoning met privaat zwembad wacht op u!Amenities

Staircase - Trap
Private swimming pool
Garden - Tuin
Parking space - Parking plaats
Balcony - Terras
Furnished - Gemeubeld
Not furnished - ongemeubeld
Co-listing - Verkoop met collega makelaar
Visits possible - Bezoeken mogelijk
Investment Property VV, B&B, Hotel
VV Rental allowed - Verhuur toegelaten
Sea view
Mountain views
Limited views

Additional Information

bebouwde oppervlakte: 111
tuinen - oppervlakte land: 157
terrassen oppervlakte: 38
parkeerplaatsen: 2
verdiepingen: 2
comunidad: 0
referentie: DIR VILLAS GOLF