Loading map...

Palm Ridge, Amarilla Golf

Property ID: 13514
Amarilla Golf,
Spain
449000€ For Sale / Te Koop
Townhouse / Koppelwoning
  • 374
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 130 sq m
Julie Deknock
Julie Deknock
Contact Agent

Description

Deze mooie woning is gelegen in het moderne complex Palm Ridge, op een ideale locatie aan de rand van de golfbaan en beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad en een apart kinderbad, beide omgeven door prachtige tropische palmbomen. bomen en volgroeide tuinen.

Deze aantrekkelijke, volledig ingerichte woning heeft een ideale ligging aan het einde van de rij, wat betekent dat het de ruimte en het gevoel heeft van een vrijstaande villa en er ook voor zorgt dat het een geweldig open uitzicht heeft over de omgeving. Intern biedt het een aanzienlijke woonoppervlakte van 130m² verdeeld over twee verdiepingen. Op het lagere niveau vindt u een grote woon- en eetkamer die veel natuurlijk licht binnenkrijgt door twee sets openslaande deuren en meerdere ramen en die via een handig doorgeefluik communiceert met de aparte keuken, die op zijn beurt een aparte bijkeuken heeft. Bovendien is er op dit niveau een gastenbadkamer met douche. Op de bovenste verdieping vindt u de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en inbouwkasten. Er is een extra familiebadkamer op dit niveau en de twee andere slaapkamers zijn geopend om momenteel te worden gebruikt als open kantoor en zithoek, maar ze kunnen gemakkelijk weer worden omgebouwd tot gesloten slaapkamers.

Extern beschikt het pand over een ongelooflijke buitenruimte van meer dan 200 m² met een groot privézwembad, een houten pergola-zithoek en een uitgestrekte betegelde en beplante tuin, die voldoende ruimte biedt om te dineren, zonnebaden, entertainment en nog veel meer.Amenities

Private swimming pool
Garden - Tuin
Parking space - Parking plaats
Balcony - Terras
Furnished - Gemeubeld
Co-listing - Verkoop met collega makelaar
Visits possible - Bezoeken mogelijk
Mountain views

Additional Information

terrassen oppervlakte: 218
jaar: 2007
referentie: C8482