16 appartementen met frontaal zeezicht!

Minerva Appartementen in Costa del Silencio, na 4 jaar wachten is de bouwvergunning een feit!

Uiterst uniek is het dat er in een toeristische zone nieuwe en moderne appartementen op eerste lijn aan de oceaan te koop aangeboden worden. Dit nieuwe project met 16 exclusieve units is gelegen in Costa del Silencio (Arona) tussen het aparthotel “Westhaven Bay” en “Maravilla”.  

Aanvang september 2021

De verschillende 2 of 3 slaapkamerappartementen zijn verdeeld over 4 verdiepingen. 8 appartementen beschikken over privé zwembad, 4 penthouses met dakterras van 90m2 en vier units op de 2 de lijn. De bouwwerken zijn voorzien te starten in september 2021 en worden geraamd op 24 maanden duurtijd tot afwerking.

De 16 appartementen hebben een oppervlakte van ongeveer 100m2 en beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De Living-outdoor terrassen zijn niet minder dan 33, 75 of 150m2 groot en bieden een onbelemmerd panoramisch oceaanzicht. Dit project is een 100% Belgische investering die een high-end afwerking met eigentijdse architectuur zal combineren. Van de 16 appartementen zijn er nog enkele te koop vanaf 540.000€ + aankoopkosten.

Bekijk onze nog beschikbare apartementen hier!

Wens je te weten welke appartementen nog beschikbaar zijn, bekijk dit dan via de volgende link


Related Articles