NOG .. Apartmenten te koop

Westhaven Bay

is sinds meer dan 27 jaar een referentie voor Belgen in Tenerife! In het hotel gedeelte worden alle woningen te koop aangeboden met een optionele minimalistische renovatie indien gewenst, zo kan u met een gerust hart legaal uw vakantie investering in Tenerife laten renderen!

De op dit moment aangeboden appartementen bevinden zich in het gedeelte “Casa Rita” en zijn de voor velen gekende vakantiehuizen. Deze worden al dan niet gerenoveerd vanaf 148.000€ te koop aangeboden. Dit zijn de enige units die u via de uitbating legaal kan verhuren!

Deknock.es heeft hiervoor de exclusieve verkoop en biedt deze op de markt aan in samenwerking met ons netwerk collega makelaars. Indien U rechtstreeks contact met ons wenst te hebben kan dit steeds telefonisch via Julie of Laura of via ons online aanvraag formulier.

fotobank van de gerenoveerde units

 

Alle beschikbare appartementen zijn van het type duplex en hebben 1 of 2 slaapkamers. U kan vrijblijvend kiezen op jaarbasis uw appartement in uitbating te geven de periodes dat u zelf komt niet inbegrepen of uw huisje volledig voor eigen gebruik en familie te laten! Bekijk de volledige lijst beschikbare appartementen hier…


Related Articles